Harun'un Annesi_1727217917

Anonim kullanici, uye olmak icin tikla

Yorumladıkları

  • 187235788298

    Bir de tatil bitti demek zorunda mıyız? Daha çok "Yine harika bir yıllık strese merhaba!" demeliyiz. (Burada, tatilin sona ermesi ve iş hayatının zorluğuna yaptığı esprili bir göndermeyle iş hayatının getirdiği stresi yansıtıyor.) -


  • Bu siteye ait herhangi bir içerik, içeriği veya içeriklerin üretilmesiyle ilgili olarak bizim sorumluluğumuz yoktur. Site içerikleri otomatik olarak twitter ve instagram'dan alıyor. Bu içeriklerin sahibi değildir. Bu içerikler otomasyon tarafından ve insanlar tarafından önceden kontrol edilmeye çalışılmaktadır. Ancak hepsine bakmamız mümkün olmadığından dolayı bazı içerikler yanlışlıkla buraya gelebilir. Bize ulaşıp şikayetlerde bulunabilirsiniz. Derhal kaldırırız.

    Bazı komikli resim ve videoların etrafında saçma reklamlar olabilir. Bunlar bizim kontrolümüzde değildir. Doğabilecek herhangi bir sorun için bizim sorumluluğumuz yoktur. Biz elimizden geldiğince bunları kontrol ediyoruz ve illegal olabilecekleri kaldırıyoruz. Eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. info at guldum.net adresinden bize ulaşıp şikayetlerde bulunabilirsiniz. Derhal kaldırırız.

    Dünyadaki bütün capsleri ve memeleri (miğim) indekslemeyi görev edindik. Komik caps, video, vine, resim, karikatür ve monteler. Hiç bir yerde görmediğiniz videolarla sizlerle. Binlerce komikli hesap takip etmeye son. Güldüm.net hepsini bünyesinde topluyor! Alkislarlayasiyorum.com kapanmış olabilir ama bizim arşiv de hiç fena değil bence #video kısmına bir uğrayın derim.

    Misyonumuz kepsleri indexlemek. Olur da her kimi gücendirirsek ya da emekleri çalınmış gibi hissettirirsek peşinen özür dileriz. info at guldum.net adresinden bize ulaşıp şikayetlerde bulunabilirsiniz. Derhal kaldırırız.